26 april 2004

Skaten
Afgelopen weekend was er jammer genoeg alleen op zondag wat tijd om de skates onder te binden. Allereerst hebben we natuurlijk wel een beetje uitgeslapen, en de hond uitgelaten. Maar rond een uur of 3 stonden we op de skates. Op deze site kwamen we een prachtige tocht rondom Zoetermeer tegen. Jammer genoeg vermelde de site, in tegenstelling tot de andere routes, niet de totale afstand. We hebben wel telkens voor de lange route gekozen. Toen we uiteindelijk ongeveer halverwege zaten, bleken we al 36 kilometer te hebben gehad (Mariek heeft zo'n mooi skate-fietscomputertje op haar skate), en besloten we om maar richting vertrekpunt te skaten.
Op dat moment toch ook nog een kleine 4 kilometer. Onderweg zijn we wel gedeeltes van een andere route (die we al eens geskate hadden rondom de Dobbeplas) tegengekomen. Alles ligt toch wel relatief dicht bij elkaar daar.



Maar goed, eenmaal aangekomen bij de auto (het was ondertussen bijna half acht 's avonds, maar nog steeds lekker weer) versprong de teller naar: precies 40 kilometer!! Een nieuw record. En dat voelden we wel in de benen!
Gauw naar huis gereden, Lotje uitgelaten (lopen:auw) en Italiaans besteld (pizza en pasta om de koolhydraten aan te vullen). Allebei bekaf lagen we uiteindelijk om een uur of 23:00 uur plat. Pffff.

Nu de 40-kilometer in de pocket is, komen er een stuk meer (wat langere) tochten binnen de mogelijkheden, en struinen we weer verder het internet af. De volgende limiet is: 50 kilometer..
Wie weet nog een leuke tocht (liever niet meer door kassengebied, dat hebben we nou wel een beetje gezien)?

Geen opmerkingen: