13 april 2004

Voor de visuele ondersteuning van het 'druk zijn met pup', hier de laatste foto' s van Lotje. Klik op de foto voor het laatste foto-album:


Oh, en naast druk zijn met de pup, hebben we gelukkig ook nog tijd voor andere dingen. Zo heeft Marieke het skaten ontdekt! Na bij een hele leuke winkel aan de haven van Schevening tegen een paar hele leuke nieuwe inline-skates aan te zijn gelopen, moest Marieke er ook aan geloven. Na wat voorzichtige eerste meters op een fietspad in Almere is ze nu helemaal los. Zo hebben we eergisteren een hele mooie tocht gemaakt rondom de Vlietlanden. Redelijk mooi weer, en een prachtige tocht in de omgeving van Leidschendam. Gisteren was zomogelijk nog mooier. Een heerlijke tocht van zo'n 23 kilometer dwars door de bollenvelden. Vanaf Noordwijk via Lisse helemaal binnendoor weer terug naar Noordwijk.

Op een paar lastige kilometers met rot-wegdek na was het echt heerlijk skaten. En het was natuurlijk prachtig weer wat meteen een leuke kleur oplevert. Wat ons betreft mag dit mooie weer aanhouden tot ongeveer december! Wij vermaken ons wel.

Geen opmerkingen: