27 juni 2005

Spannend..(4)

Nou, die laatste mogelijkheid hebben we toch ook maar laten varen. Jammer voor VW, en ook erg jammer voor ons, want we vonden het allebei toch wel een erg mooie auto.
Maar wat is het toch met auto's kopen en proefritten?
Toen we een afspraak hadden gemaakt voor een proefrit met die Passat, kwamen we aan bij de dealer, en wist hij niet dat we een afspraak hadden, en stond de auto dus ook niet klaar. Kan gebeuren, denk je dan.
Maar afgelopen zaterdag hadden we ook een afspraak staan, en wel bij de Renault-dealer. Netjes vantevoren gebeld, en de dealer had overlegd, en bij een andere vestiging van deze dealer stond het model klaar waarin we konden rijden. Hij had nog uitgelegd dat hij er zelf ook een had staan, maar daar hadden de monteurs een onderdeel uitgehaald voor een reparatie van een klant, en die deed het dus niet. Klinkt logisch, en wederom, kan gebeuren. Komen we zaterdagochtend aan bij de andere vestiging, waar men wederom niet wist dat we zouden komen (!), blijkt dat het model dat daar klaar stond voor ons ook een onderdeel mistte dat de monteurs eruit hadden gehaald voor reparatie!! Het moet toch niet gekker worden.
Zo langzamerhand begin je bijna te geloven dat het ons niet gegund is. Maar goed, de dealer heeft een tweede kans gekregen, en nu hebben we een afspraak staan voor 16 juli. Dat is over twee weken. Volgend weekend was geen optie, want Mariek is dan een weekend weg.
Ohja, dit is waar we naar gaan kijken:

Geen opmerkingen: